Højtemperatur Teknik

Har du en opgave inden for højtemperaturteknik, vil du hurtigt opdage, at du hos Mega-Therm får en grundig rådgivning og gode erfarings-tips inden for dette område.

Netop højtemperaturteknik har været et af vores specialer i mange år – og vi kan slet ikke lade være med at gå helhjertet ind i udviklingen af din egen idé eller bidrage med forslag, som vil forbedre resultatet af din nuværende løsning.

Fortæl os, hvad din varmebehandlingsovn skal kunne, så leverer vi en ny elstyring til den eller optimerer og renoverer din nuværende styring.

Varmelegemer fremstiller vi til dig efter dine krav og specifikationer, du kan også få grafitvarmelegemer.

Mega-Therm forhandler desuden termoelementer (thermocouples) samt regulatorer og controllere til forskellige formål inden for højtemperaturteknik.

Vi har specialiseret os inden for varmefast keramik, teknisk keramik og højtemperatur keramik og en række forskellige former for keramiske materialer. Kender du ikke til de mange former for keramik og deres kvaliteter som højtisolerende materiale, bør vi lige have en snak. Bare så du bliver opdateret med de mange muligheder, så du kan vælge den bedste.

Ring til os på tlf. 5671 1641 eller kig forbi på Industrisvinget 3 i Rønnede.